Semestertider

Var ett tag sedan jag skrev här, har haft fullt upp med annat. Men här kommer en liten update.

Sommarsemestern börjar gå mot sitt slut och imorgon ska man tillbaka till jobbet. Tittar jag på höstens arbetschema så lämnar det tyvärr inte mycket utrymme för träning och vardagsliv.

Den här sommaren har iallafall varit fantastiskt bra. Med en nyfödd liten son så ser man saker och ting från ett lite annat perspektiv och allt blir annorlunda.  En utflykt till stranden blir till ett mindre äventyr.

Sommarens höjdpunkt var Vidars namngivningsceremoni. I hemlighet hade jag och SannaIMG_8499
planerat vårat bröllop denna dagen. Våra gäster blev mäkta förvånande som sig bör, och överraskningen var fulländad :) Tack till alla er nära och kära som bidrog till att denna dagen blev fantastisk!

IMG_8522

 

 

 

 

 

 

 

En annan av sommarens höjdpunkter var igår då Malmö Triathlon gick av stapeln. Jag lyckades knipa åt mig andraplatsen i klassen Sprint motion.  Hela det loppet kräver sitt egna inlägg så jag får återkomma med en fullständig Race report under morgondagen.

IMG_0479

Påväg ut från T2

Snart är den sista semesterölen slut och det är dags att planer inför nästa lopp dvs. Ironman 70.3 i Kronborg den 14 sept. kmd-ironman-703-kronborg-logo

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.