Inställt BAMM, semestertider och magsjuka

Det har varit lite Low Ops på sidan nu ett tag. Har varit iväg och har inte riktigt haft tid med att skriva något. Träningen har rullat på hyfsat bra med inslag av lite längre distanser.  Bla. 2mil löpning 4:50 tempo. 2st 12km terränglöprunder på Hovdala naturområden. Ett cykelpass över Romeleåsen på 9mil, också 1500m simning i Finjasjön, samt något simpass i Sibbarp och såklart Supersprint på Ribban.

Hela familjen i Gästrummet hos mor

Hela familjen i Gästrummet hos mor

Delar av den senaste veckan har spenderats uppe hos min föräldrarna i Hässleholm, strax utanför Hässleholm ligger Hovdala Naturområde som bjuder på en av Skånes finaste terränglöpning.

IMG_1426

Ravinen i Hovdala

Hammarmölledam i Hovdala

Hammarmölledam i Hovdala

Dallerödshöjden på Hovdala

Dallerödshöjden på Hovdala

I torsdags lyckades jag bli magsjuk och det är väl inte förens idag och nu som jag börjar bli bättre efter att ha fått ett par glas av min nyöppnade present av mina svärföräldrar. En flaska Bowmore Black Rock :)

Dessvärre får jag också meddela att jag och Rasmus har fått ställa in BAMM, tyvärr så sponsrade tydligen  inte FM med resa och boende till Björkliden, och en resa upp dit med flyg hade gått på bara 6000kr lägg till de kringkostnader som krävs inför en sådan tävling så hade vi nog snabbt varit upp i över 10000kr. Det är pengar som jag gärna lägger på annat.

Men misströsta icke gott folk! Jag har hittat en ny tävling som säkert blir lika utmanande, om inte mer. Oklart om Rasmus vågar anmäla sig till den, men det återstår att se…

Spexar med Vidar

Spexar med Vidar

Whiskeyn gör sig påmind och för att inte vara allt för utdragen ikväll så avslöjar jag imorgon (eller senare i veckan beroende på när jag hinner)  om vad det blir för tävling.

 

 

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.