Födelsedag och ny tävling

Så har ännu en födelsedag avverkats, fortfarande lyser dock gråhåren med sin frånvaro. Skönt är väl det :)

Ute i trädgården på Vismarslövs bageri

Ute i trädgården på Vismarlövs bageri

Imorse bjöd Sanna mig på frukostbuffé ute på Vismarlövs Bageri utanför Klågerup. Mycket trevligt med flera olika sorters nybakt surdegsbröd och massa lyxiga pålägg. Allt detta åtnjuts i deras egna trädgård som befolkas, förutom cafébesökare, gäss, ankor och höns :) Rekommenderas om ni har vägarna förbi :)

Sedan var det där med en värdig ersättningstävling till BAMM. Häromdagen slösurfade jag lite och hittade en spännande tävling i Danmark, som jag tyckte lät intressant. Ironman 70.3 i Kronborg. Missta inte detta nu med en fullvärdig Ironman, 70.3 menar på distansen 70.3 miles alltså hälften av vad distansen är på en Ironman. Ironman är också ett varumärke därav namnet.

Hursomhaver tror jag ändå 1,9km simning, 90km cykel och 21km löpning kan bli lagom. Speciellt för mig som är en ganska dålig simmare. Så jag anmälde mig igår, min present till mig själv kan man säga. Passande nog fick jag också denna boken av Sanna idag.IMG_1494

Någon som ska med? 14 september kör vi!

kmd-ironman-703-kronborg-logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in Okategoriserade and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.